Seasonal Cakies

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  • Caggionetti fried almonds and honey

    The oldest sweet Christmas tradition Vastese, packaged as she made wonderful grandmother with almonds and… SKU: 086. Category: .
    12.99

    Caggionetti fried almonds and honey

    The oldest sweet Christmas tradition Vastese, packaged as she made wonderful grandmother with almonds and honey.

  • Caggionetti fried with chestnuts

    The oldest sweet Christmas tradition Vastese, packaged as she made her grandmother, as with cream… SKU: 084. Category: .
    12.99

    Caggionetti fried with chestnuts

    The oldest sweet Christmas tradition Vastese, packaged as she made her grandmother, as with cream and brown chestnuts into pieces.

  • Caggionetti fried with mustard

    The oldest sweet Christmas tradition Vastese, packaged as we did with the grandmother stuffed with… SKU: 085. Category: .
    12.99

    Caggionetti fried with mustard

    The oldest sweet Christmas tradition Vastese, packaged as we did with the grandmother stuffed with grape jam and chopped almonds

  • Caggionetti to fried chickpeas

    The oldest sweet Christmas tradition Vastese, packaged as she made her grandmother, the classic with… SKU: 083. Category: .
    12.99

    Caggionetti to fried chickpeas

    The oldest sweet Christmas tradition Vastese, packaged as she made her grandmother, the classic with chickpeas, almonds and chocolate.

  • Cicerchiata baked

    Typical of specialty central Abruzzo Umbria, Marche and Lazio. That of cicerchiata is a very… SKU: 075. Category: .
    10.00

    Cicerchiata baked

    Typical of specialty central Abruzzo Umbria, Marche and Lazio. That of cicerchiata is a very ancient tradition. The name derives from Cicerchia, chickpeas with which this sweet reality has no affinity if not commonplace.
    Version baked in the traditional bun from 500 gr..

  • Fiadoncini salted

    Ampiamente diffuso nelle aree litoranee. La ricetta presenta delle varianti sia rispetto agli ingredienti utilizzati,… SKU: 080. Category: .
    11.99

    Fiadoncini salted

    Ampiamente diffuso nelle aree litoranee. La ricetta presenta delle varianti sia rispetto agli ingredienti utilizzati, sia per la procedura di realizzazione e sia per la forma stessa del dolce.
    Vassoio da 500g.

  • Fiadoncini sweet

    Il fiadone è prodotto, con alcune varianti, in tutto il territorio regionale. Si tratta di… SKU: 079. Category: .
    11.99

    Fiadoncini sweet

    Il fiadone è prodotto, con alcune varianti, in tutto il territorio regionale. Si tratta di una torta rustica o dolce costituita da un involucro di pasta sottile che contiene un ripieno di formaggi e/o ricotta e uova.
    Vassoio da 500g.

  • Fiadone salty

    Ampiamente diffuso nelle aree litoranee. La ricetta presenta delle varianti sia rispetto agli ingredienti utilizzati,… SKU: 082. Category: .
    11.99

    Fiadone salty

    Ampiamente diffuso nelle aree litoranee. La ricetta presenta delle varianti sia rispetto agli ingredienti utilizzati, sia per la procedura di realizzazione e sia per la forma stessa del dolce.
    Vassoio da 700g.

  • Fiadone sweet

    Il fiadone è prodotto, con alcune varianti, in tutto il territorio regionale. Si tratta di… SKU: 081. Category: .
    11.99

    Fiadone sweet

    Il fiadone è prodotto, con alcune varianti, in tutto il territorio regionale. Si tratta di una torta rustica o dolce costituita da un involucro di pasta sottile che contiene un ripieno di formaggi e/o ricotta e uova.
    Vassoio da 700g.

  • Fried Cicerchiata

    Typical of specialty central Abruzzo Umbria, Marche and Lazio. That of cicerchiata is a very… SKU: 076. Category: .
    10.00

    Fried Cicerchiata

    Typical of specialty central Abruzzo Umbria, Marche and Lazio. That of cicerchiata is a very ancient tradition. The name derives from Cicerchia, chickpeas with which this sweet reality has no affinity if not commonplace.
    In the classical version fried donut 500gr.

  • Furnarozzini

    Cupole fine dark chocolate keep a fragrant paste dark, enriched by the taste of almonds… SKU: 087. Category: .
    15.99

    Furnarozzini

    Cupole fine dark chocolate keep a fragrant paste dark, enriched by the taste of almonds selected a must ... everything ... Abruzzo

  • Furnarozzo

    Rivisitazione famous in style de Furnarille Lu, a traditional Abruzzese must ... born Fornarozzo, sweet… SKU: 088. Category: .
    14.99

    Furnarozzo

    Rivisitazione famous in style de Furnarille Lu, a traditional Abruzzese must ... born Fornarozzo, sweet extraordinary chocolate and pasta enriched with almonds.
    Pack of 500g.

  • Furnarozzo hazelnut

    At the end of dark chocolate dome Keeps a dark fragrant pasta, enriched by the… SKU: 090. Category: .
    14.99

    Furnarozzo hazelnut

    At the end of dark chocolate dome Keeps a dark fragrant pasta, enriched by the taste of almonds selected ... a must Abruzzo.
    Pack of 500g.

  • Furnarozzo Pistachio

    nd dome of white chocolate, contains a soft dough of flour, pistachios, and drops of… SKU: 089. Category: .
    14.99

    Furnarozzo Pistachio

    nd dome of white chocolate, contains a soft dough of flour, pistachios, and drops of pistachio liqueur.
    Pack of 500g.

  • Il cavallino

    The Pupa and the Cavallo are century old traditional Abruzzese soft dough pastries, made of… SKU: 109. Category: .
    9.00

    Il cavallino

    The Pupa and the Cavallo are century old traditional Abruzzese soft dough pastries, made of cocoa honey and almonds. Remembrances of these cookies go bach to the 18th century, to Easter festivities .
    pack of 300g.

  • Il Cavallino mignon

    La Pupa e il Cavallo sono due delizie della centenaria tradizione dolciaria abruzzese,morbidi impasti di… SKU: 092. Category: .
    3.50

    Il Cavallino mignon

    La Pupa e il Cavallo sono due delizie della centenaria tradizione dolciaria abruzzese,morbidi impasti di cacao miele e mandorle.
    Confezioni da 50g.